Insektfanger - Maxim - 45 W

SEK 1,826.96
exkl. leverans

Insektfanger m. limplade - Diskret, effektiv og elegant design - NYHED !

Dekorativ og kraftig insektfanger med hele 45W ( 3 X 15W ) i udgang. Kan både stilles på hylde eller bord og ophænges på væg.  Kan anvendes såvel i private hjem, som kantine, storkøkken og industri. 

KUN 2 DAGE ENDNU !!! - Kr. 1.295,- + moms - DET BLIVER ALDRIG BILLIGERE !!! 

Vikt: 6
Model
Materiale
Type
Dækning
Certifikater
Dimensioner
Udgangseffekt
Volt
Montage
Garanti
Maxim 45W – Insektfanger
Hvid - Blank plast
Insektfanger med limplade
150 m2
CE – HACCP
50 X 35 X 10 cm
3 X 15 W
230 V
Vertikalt - væghængt el. stående
1 år

Insektfælde der kan bruges stort set alle steder - og af alle

Se præsentationsvideo HER...

Maxim insektfælde er en suveræn effektiv UV lysfælde, der kan sættes ind, hvor man ønsker en diskret og effektiv indsats mod fluer og bananfluer i kundeområder og andre lokaler, hvor man ikke ønsker insekter.  Den er designet til at udvise stor diskretion, da den udelukkende fungerer via UV lys, der lokker insekterne til, hvorefter de indfanges på limpladen, der sidder monteret skjult inde i selve insektfælden.  Disse limplader kan let og enkelt udskiftes - efter behov. Af fødevaresikkerhed bør de dog skiftes 4 X årligt.

Insektfangeren er designet som væghængt, men kan sagtens stilles på køkkenbord eller hylde.  Let at udskifte reservedele som limplader og UV lysrør.  Som de fleste andre UV insektfangere skal de være tændte hele døgnet. I døgnets mørke timer, hvor de er mest effektive tømmer de lokalerne ud for flyvende insekter - men også i dagtimerne indfanger de insekter.

Maxim insektfælde er særdeles populær på kontorer, private hjem, kantiner / storkøkkener - men også egnet til industrielt formål 

Dækker indtil 150 m2

Godkendt UV lysfælde med limplade.

Insektfanger Maxim

 

Husk at bestille ekstra limplader og lysrør – se under tilbehør.

 

 

Kort om insektfælder med limplader:

Anvendelse af insektfælder med limplader er en mere og mere almindelig løsning på insektproblemer i gæsteområder som restauranter, barer og andre beværtninger, hvor man ønsker at give sine gæster den bedst mulige oplevelse.  Dette uden at de skal være generet af fluer og andre insekter i højsæsonen - ligesom man ej heller ønsker at skilte med en bekæmpelse.  Således er insektfælder med limplade en glimrende løsning, da de oftest er udviklet med diskretion for øje - præcis som Wall-Light.  Dette giver en diskret og løbende insektkontrol helt uden brug af kemikalier og andre forurenende pesticider.

En insektfælde er en temmelig enkel opfindelse, da den virker ved at insekterne tiltrækkes af UV lys - i form af en pære. Der er ikke tale om skadeligt UV lys, da der er tale om UV-A lamper.  Når insekterne søger lyset vil de indfanges direkte på en limplade, hvorefter de vil dø indenfor kort tid.  OBS - insekter er koldblodet, hvilket betyder, at de ikke føler smerte.  Når limpladen er fyldt, skal den udskiftes for at sikre en optimal effekt af insektfælden.  Limpladen er let at udskifte - og kræver ingen uddannelse eller certifikat.  Det er ofte ikke nødvendigt at have insektfælden tændt i vinterhalvåret.  Dermed er det nok at udskifte lysrøret hver andet år, da brændetiden - og dermed effekten er anslået til 9.000 brændetimer.  UV-lysrør og limplader bør altid bestilles sammen med insektfælden ved køb. 

  • SEK 493.77
    exkl. leverans
  • SEK 265.23
    exkl. leverans

Bestämma själv design av Fly-Add ( dansk )

Ni bestämmer själv hur din Fly-Add ska vara Har du bestämt dig för att köpa Fly - Lägg till, och vill ha den pressen , det finns följande alternativ . ( Det är viktigt att du följer instruktionerna nedan noggrant , så att annars kommer att avvisas . )

Se Youtube här...

1 ) Beställning av ljusfällor genomföras och levereras

2 ) De måste skicka en bifogad bildfil på mail här... Bilden eller bilderna överförs individuellt i samma post . Bilden måste vara i hög upplösning med transparent bakgrund

3 ) Vi skickar inom 14 dagar efter mottagandet av filmen fäst plastskärmsom följde med Fly - Lägg som redan har levererats . Denna / dessa filmer kan tas på / av.

Alternativt ...

2a ) Har ni egna leverantörer av trycksaker , etc. Du kan beställa ytterligare ett antal plastskärmar. Detta är ofta önskvärt vid köpmän som lekte med vecko erbjudanden - eller olika typer av logo .

3a ) Ni kan då antingen välja att trycka direkt på plastskärmar eller välja att trycka på film med logotyp / text för att passa önskad.