Insektlampe - Wall-Trap - 2 X 15W

DKK 2.295,00
ekskl. moms & levering

Ideél lydløs og billig insektlampe med UV og limplade

 

God insektlampe med stor effekt til mindre områder som opvaskerum i restauranter og til private hjem, hvor insekter ikke ønskes.

Model/varenr.: Wall-Trap
Vægt: 4
Passer godt sammen
Populær
DKK 2.295,00
ekskl. moms & levering
+
-15%
DKK 297,50
DKK 350,00
Du sparer: DKK 52,50
ekskl. moms & levering
=
DKK 2.592,50
DKK 2.645,00
Du sparer: DKK 52,50
ekskl. moms & levering
Model
Materiale
Type
Dækning
Certifikater
Dimensioner
Udgangseffekt
Volt
Montage
Garanti
Wall-Trap – Insektlampe
Hvid - pulverlakeret stål
Insektfanger med limplade
130 m2
CE – HACCP
47 X 30 X 11 cm
2 X 15 W
230 V
Vertikalt - væghængt, fritstående el. hængende
1 år

Insektlampe - til insektbekæmpelse i køkken og mindre fødevareproduktion

Wall-Trap insektlampe er et godt og billigt alternativ til insektbekæmpelse i køkken og mindre fødevareproduktion, hvor insekter ikke kan tolereres. Kan fint anvendes som bananflue fanger - ligesom den tiltrækker møl i køkkenet.

Insektlampen indfanger via UV-lys insekter, der samles på en limplade. Limpladen udskiftes med jævne mellemrumSåledes er maskinen godkendt til brug i forbindelse med egenkontrollen i levnedsmiddelrelaterede virksomheder.

Wall-Trap egner sig generelt bedst til køkkener der vender væk fra kundeområder grundet den delvist synlige limplade, som mange ikke finder æstetisk tiltrækkende, men er speciel egnet til at hænge i eks. opvaskerummet, hvor der er generel stor insektaktivitet.

Holder man prisen op mod markedets alternativer, får man her rigtig meget insektlampe for pengene. Det kan sagtens være en fordel at købe flere af denne model – i stedet for een større maskine, da man herved kan afdække flere rum, der igen giver et bedre resultat.

Godkendt maskine til brug omkring fødevarer - med limplade.

Dækker op til 130 m2

Download Wall-Trap produktblad (pdf).

Husk at bestille ekstra limplader og lysrør – se under tilbehør.

 

Insektlampe

 

Mere om insektlampe med limplader:

En insektlampe med limplade anvendes fortrinsvis omkring fødevarer og andre konsumvirksomheder, hvor der findes en streng insektkontrol. Efterhånden gør denne type insektbekæmpelse sig dog mere og mere gældende i private hjem, hvor man følger den teknologiske udvikling i takt med at man bruger flere penge og ressourcer på at holde ens bolig på et højt niveau, hvor man tidligere lagde fokus på den hurtige løsning - frem for den æstetiske.

En insektlampe med limplade har den fordel, at den er støjfri, da insekterne indfanges på en limplade - i modsætning til en zapper, der "griller" insekterne. Dette kan specielt være et generende problem om natten i private hjem.  Fluer, møl og andre insekter lokkes til en limplade, der er monteret bag de to insekt lamper ( UV lysrør ). Limpladen er behandlet med feromon, der er et kunstigt tiltrækningstof på insekter. Det betyder, at det næsten er et tveægget sværd, da både limplader og UV lys tiltrækker insekterne.  Det betyder, at insektlamper har en forhøjet virketid på op til 35% i dagslys. På ovenstående Wall-Trap model er det tydeligt, hvornår der skal udskiftes limplade, da den er delvis synlig.  Dog skifter man limplader min. 1 X hver 2.måned - og lysrør skiftes en gang årligt.  Udskiftning kan foregå enten via serviceaftale eller foretages egenhændigt.  Der er tale om simpelt arbejde.  Dog findes der flere virksomheder, der er påkrævet at denne service af insektlamper gøres af fagfolk grundet dokumentation - til brug i egenkontrol/HACCP og audits,  De kan bestille service her...

Som fødevareproducerende eller relateret virksomhed er det vigtigt, at man fra starten vælger den rigtige insektlampe. Selvom der i bund og grund blot er tale om en lampe med en klisterark, så findes der flere dimensioner på udgangseffekt samt materialer, der passer bedre til nogle områder end andre.  Er man eks. i fiskeindustri eller andre vådområder, er det vigtigt at den valgte insektlampe er i rustfri stål samt at lysrørene er splintfri - samt at limpladen kan tåle fugtigt miljø.  Kontakt os her, hvis De har brug for hjælp.  

 

Design din egen Fly-Add insektfanger

Idéen med den helt nye insektfanger, Fly-Add er - at De helt selv bestemmer, hvad kunden / gæsten skal se.

På fronten af insektfangeren placeres den medkøbte plastskærm, hvor dit budskabet påtrykkes.

Se videoen her...

De fleste vælger selv at lade sit eget trykkeri påføre reklamer eller logo.  Men ellers gør vi det gerne for Dem !

1) Send logo eller billedfil i høj opløsning til os via mail

2) Gennemfør din bestilling af insektfanger ( Fly-Add )

3) Vi sender straks insektfangerne - logo til plastskærm eftersendes

Hvis De ønsker flere logoer eller reklamer - HUSK at bestille ekstra plastskærme