Insektsuger med stødspjæld - 14W - Misha

NOK 1,558.50
  • Kjøpe 2 og mer for NOK 503.76 for hver

Elektrisk myggefanger med sug / stødspjæld

Lille praktisk fluefanger primært egnet til småfluer & myg hvor kombinationen af UV-lys og suger tiltrækker insekter og suger dem ind i stødspjældet, hvor de bliver "grillet. Egnet til køkkener, terrasser og udsalgsvinduer.

OBS – bruger ikke limplader.

Vekt: 4
 
Model
Materiale
Type
Dækning
Certifikater
Dimensioner
Udgangseffekt
Volt
Montage
Garanti
 
Misha - Elektrisk myggefanger
Plast - sølvfarvet
Insektfanger med stødspjæld
40 m2
CE – TUV
35 X 25 X 10 cm
1 X 14 W
230 V
Stående, hængende
1 år

Myggefangeren - Misha er en nyhed indenfor myggefangere - kombineret sug & stødspjæld.

Misha Myggefanger – er en lille insektfanger egnet til småfluer og myg i begrænsede m2.

Denne myggefanger er den eneste i vort sortiment, der via sug og UV lys tiltrækker og indfanger myg.  Udgangseffekten er begrænset ( 14W ) så denne kan ikke forventes at løse et større insektproblem, men er et glimrende supplement til en effektiv bekæmpelse af myg & småfluer.

En myggefanger, der også er yderst attraktiv for private kunder, der ønsker et insektfrit miljø omkring terrassen om aftenen i sommerperioden.

Misha kan sagtens anvendes i private hjem, soveværelser, køkken m.v. - såvel som butikker væk fra kundeområder.

Vær dog opmærksom på, at den afgiver en jævn svag lyd fra sugemotorerne.

Godkendt elektrisk fluefanger med stødspjæld.

Dækker op til 40 m2

Elektrisk fluefanger

 

Husk at bestille ekstra lysrør – se under tilbehør.

 

Hvorfor vælge Misha - Elektrisk myggedræber ?

1) Misha er let at rengøre og kræver ikke nævneværdig vedligehold - Skift af lysrør hvert 2.år og tømning af bakke efter behov.

2) Misha er en billig myggedræber, der kan flyttes rundt og anvendes både indendørs og udendørs.

3) Misha er fremstillet i høj kvalitet og dermed en elektrisk myggefanger der holder i mange år.

4) Misha har et utal af anvendelsesmuligheder - i private hjem, soveværelser og terrasser

5) Misha er let at betjene og håndtere. Den kan både stilles og hænges. 

 

LEVERINGSBETINGELSER 

1. Bestilling af elektriske fluefangere 

Det er altid en god idé at rådføre sig omkring køb af elektriske fluefangere, så man ikke køber et utilsigtet produkt. Vore varer kan bestilles på 3 måder: Telefonordre Bestilling via kontaktformular Bestilling og betaling direkte via webshop Når De bestiller er det vigtigt, at De tydeligt angiver varens navn samt volumen af denne / disse. Alle bestillinger bekræftes mundtligt / skriftligt.

2. HUSK TILBEHØR - ved bestilling Ved køb af elektriske fluefangere er det vigtigt, at de husker at købe tilbehør som lysrør og limplader, da løbende udskiftning er nødvendig og dermed vigtig for at insektfangerne fungerer korrekt. Er De i tvivl, hvor meget tilbehør der er nødvendigt pr. sæson – spørg altid en af vore rådgivere

3. Fra bestilling til levering: Alle vore viste fluefangere er lagervarer. Det betyder, at vi tilstræber levering fra dag til dag. Dog kan der være op til 3 dages leveringstid - afhængig af bestillingstidspunktet. Der tages dog forbehold for udsolgte varer. Ved levering på mere end 3 dage vil kunden oplyses dette.

4. Levering af varer:  Når De har foretaget en bestilling vil varerne fremsendes med PostDanmark eller TNT. Som hovedregel gælder, at alle småpakker sendes med PostDanmark. Alle pakker over 5 kg. sendes med TNT. Leveringen sker fra dag-til-dag. Dog kan der til tider være op til 3 dages leveringstid. Nedenfor finder De dagspriserne ( 2016 ) for levering.

5. Levering med PostDanmark / PostNord: Får De Deres ordre leveret med PostDanmark / PostNord, vil De opkræves følgende omkostninger: 0-1 kg Kr. 100,- 1-5 kg Kr. 100,- 5-10 kg Kr. 150,- 10-20 kg Kr. 192,- Ovenstående priser gælder ikke Færøerne & Grønland.

6. Levering med TNT-Express: Får De leveret Deres ordre med TNT-Express, vil De opkræves følgende omkostninger ( + moms ): 0-20 kg Kr. 192,- 20-30 kg kr. 330,- +30 kg. Spørg! Fri levering ved bestilling over kr. 8.000,- Ovenstående priser gælder ikke Bornholm, Færøerne & Grønland.

Design Fly-Add insektsfelle - Youtube