Fluefanger - Commercial - 2 X 40 W

DKK 1.400,00
DKK 1.995,00
Du sparer: DKK 595,00
ekskl. moms & levering

Fluefanger velegnet til fødevareindustri og storkøkkener

Særdeles kraftig fluefanger med limplade i rustfri stål, der anvendes væghængt i fødevarerelaterede virksomheder.

Model/varenr.: Commercial
Vægt: 6
Model
Materiale
Type
Dækning
Certifikater
Dimensioner
Udgangseffekt
Volt
Montage
Garanti
Commercial – Fluefanger
Rustfrit stål
Insektfanger med limplade
300 m2
CE – TUV – RoHS – HAACP
67 X 27 X 13 cm
2 X 40 W
230 V
Vertikalt/horisontalt fra loft el. væghængt
1 år

Commercial fluefanger er bedst egnet til fødevareindustri og storkøkkener.

Anvendes i fødevareområder, hvor insekter ikke tolereres.

Commercial er vel nok markedets mest hårdføre fluefanger, der kan indsættes i ethvert miljø - og mod kraftig insektforekomst.  Hele 80 Watt(!) fordelt ud på 2 splintfri lysrør giver en formidabel dække / ydeevne til større lokaler for at eliminere enhver insektforekomst. 

Denne robuste fluefanger med strøm - 220V. er produceret i rustfri stål til vægmontering med limplade.  Den kan derfor let anvendes i våde miljøer som fiskeindustri o.lign. Men storkøkkener og alm. produktionsvirksomheder er ivrige aftagere af Commercial fluefangeren. En kraftig fanger til fluer og andre insekter som denne anvendes bedst i industri, hvor loftshængte insektfangere ikke er mulige eller i forbindelse med loftshængte fluefangere over indgangspartier.

Insekterne tiltrækkes via UV-lys og indfanges på en skjult limplade. Commercial fluefanger er således godkendt til brug i fødevarerelaterede virksomheder i forbindelse med egenkontrollen.

Bemærk - 2 X 40 W!

Dækker op til 300 m2

Download Commercial produktblad (pdf).

Husk at bestille ekstra limplader og lysrør – se under tilbehør.

 

flue fanger med limplade - Commercial 80W

 

Mere om en el fluefanger med limplade:

En insektfanger med limplade anvendes primært omkring fødevarer. Dette skyldes primært, at der findes krav fra fødevarekontrol og kunder, at man ikke tolererer risici omkring insekter, der kan eksplodere, hvis der anvendes en elektrisk flue fanger med stødspjæld. Sekundært anses insekt fangere med limplade som mere æstetiske, da de findes i flere design. Tommelfingerreglen er derfor, at hvis man ønsker insektsikring omkring åben fødevareproduktion, skal der anvendes insektfanger med limplade. 

Grunden til at limplader anses for effektive er, at de er påført feromoner, der tiltrækker insekter. I forbindelse med UV lyset tiltrækkes insekter og fluer på limpladen, der sidder bag lysrørene.

Når man anvender en insektfanger med limplade skal man huske, at de skal serviceres jævnligt, så der ikke sidder døde og indtørrede fluer, på limpladen, der tager plads for andre tillokkede insekter. Derfor gælder udskiftning af limplader min. 4-6 X årligt samt UV lysrør, der skal udskiftes 1X årligt.  Findes der et stort antal insekter i lokalerne, der ønskes sikret, bør man udskifte limpladerne oftere eller overveje at øge antallet af lysfælder i de pågældende lokaler. Jo flere insekter, der findes på limpladen - des mindre plads til nye insekter. Limplader er lette at udskifte. Den brugte og fyldte limplade fjernes.  Herefter isættes en ny.  

Hvorfor vælge Commercial ?

Commercial, der er specialudviklet til krævende miljø som vådområder - herunder fiskindustri o.lign. bør altid være monteret med splintfri lysrør. Disse rør anvendes stort set altid, hvor der findes åben fødevareproduktion, da evt. risici ved brud på rørene og dermed glassplinter elimineres - også kaldet IP65.  Dette er derfor ligeledes et krav fra mange kunder.  Commercial er ikke designet til kundeområder.  Her menes, at den æstetisk ikke fremgår så indbydende, som mange af vore øvrige maskiner, der er bedre egnet til hjemmet eller kundeområder.  Men det simple design på Commercial gør derimod at effekten er i højsædet. Det er måske den mest effektive fluefanger på markedet sammen med Industrial.  Der er tale om en langsigtet holdbar løsning - og klart markedets - uden sammenligning - billigste !

Design din egen Fly-Add insektfanger

Idéen med den helt nye insektfanger, Fly-Add er - at De helt selv bestemmer, hvad kunden / gæsten skal se.

På fronten af insektfangeren placeres den medkøbte plastskærm, hvor dit budskabet påtrykkes.

Se videoen her...

De fleste vælger selv at lade sit eget trykkeri påføre reklamer eller logo.  Men ellers gør vi det gerne for Dem !

1) Send logo eller billedfil i høj opløsning til os via mail

2) Gennemfør din bestilling af insektfanger ( Fly-Add )

3) Vi sender straks insektfangerne - logo til plastskærm eftersendes

Hvis De ønsker flere logoer eller reklamer - HUSK at bestille ekstra plastskærme